Training

Gedurende ons leven hebben wij ons allerlei gewoontes en overtuigingen eigen gemaakt die zo normaal voor ons zijn dat we er nauwelijks bij stilstaan. Deze gewoontes en overtuigingen zijn ideeën die vastzitten in ons onderbewuste, op basis waarvan wij handelen zonder enige bewuste gedachte. Deze gewoontes en overtuigingen bepalen de acties die wij doen en de resultaten die wij behalen in ons leven.

Zo kan het zijn dat je iemand bent die:

– Streeft naar perfectie
– Zichzelf vaak voorbij loopt
– Het moeilijk vindt zichzelf op nummer 1 te zetten
– Zich teveel bezighoudt met wat anderen vinden
– Het gevoel heeft veel te ‘moeten’
– Denkt dat het nooit goed genoeg is
– Bang is anderen te kwetsen

 

Laat ik je alvast een ding verklappen. Dit is niet wie jij ECHT bent, maar wie jij denkt te zijn. Het is geen vaststaand feit. Je kunt altijd veranderen, je kunt jezelf als het ware opnieuw uitvinden op ieder moment en daardoor een krachtiger en lichter leven leiden. Dit vergt wel training, zoals het ook training heeft gekost om de persoon te worden die jij NU bent.

Ben jij die vrouw of man die een krachtig leven wil leiden, die wil stoppen met terughoudend te zijn. Iemand met doorzettingsvermogen, die ondanks twijfels, tegenslagen en angst bereid is keuzes te maken en de acties te ondernemen die nodig zijn om daadwerkelijk dat te krijgen wat je wilt. Dan daag ik je uit met mij aan de slag te gaan in een persoonlijk coaching traject, zodat je afkomt van wat je niet wilt en krijgt wat je wel wilt.

Is je interesse gewekt en wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen, kies er dan voor om niet terughoudend te zijn en vul het contactformulier in voor een gratis coaching gesprek. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op voor het maken van een afspraak. Je mag mij ook bellen.
Ik kijk er naar uit binnenkort iets van je te ‘horen’.