Referenties

Ik durf weer te ZIJN

Trappelend op de plaats, onrustig, en nu…………???
En dan eens gaan luisteren……wie weet brengt een coach datgene wat ik zoek.

Nathalie, je pakt `t goed aan, daardoor ¨pak je de juiste mensen in¨.
Je openheid ¨Been there, done that¨ maakt dat ik me durfde openstellen.
Oftewel, je hebt me gezien van mijn meest kwetsbare kant.

Je bent een voorbeeld:
– Je bent eerlijk.
– Je bent duidelijk.
– Je bent goed.
– Je bent zelfverzekerd.
– Je bent daadkrachtig en overtuigend.
– Je bent van WAARDE! Voor mij (en ik ben overtuigd) voor heel veel anderen.

Ik ben blij jou als coach te hebben, nu komt het moeilijkste……nu moet ik vertellen wat ik eraan heb gehad….
JA, ik ben gegroeid.
Ik ga confrontaties aan ….nog niet altijd gemakkelijk, vaak nog onbekwaam achteraf.
Ik weet me te positioneren.
Wie moet ik zijn, wie ben ik.
Ik tolereer niet meer alles…..moet hier nog aan werken.
Ik kan mij herpakken.
Durf fouten te maken…..wel nog misselijk achteraf en discussie met mijn reptiel.
Ik moet blijven werken.
Mijn hoofd voelt leger, ik krijg ruimte.

Ik ben nieuwsgierig, ik wil meer! En kan intens genieten van kleine dingen die door de coaching weer groot zijn geworden. Ik durf weer te ZIJN!

Melanie: Ik heb veel geleerd (over mezelf) tijdens onze sessies. Je bent enthousiast, eerlijk en open, je luistert echt en veroordeelt niet. Je bent echt goed in wat je doet, kortom het is een aanrader om bij jou coaching sessies te volgen.

Je geeft me inzicht in mezelf!!En laat me zien wie ik ben.

Marij: Het traject bij Nathalie heeft mij ertoe gebracht meer naar mezelf te kijken. Wat voel ik, waarom voel ik zo, waar zit die ‘pijn’?

Caroline: Nathalie is één en al liefde en gevoel, stelt de juiste vragen en geeft duidelijke uitleg. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik me heel erg op mijn gemak voel en open over mij en mijn gevoelens kan praten. Haar uitleg over ons reptielenbrein heeft voor mij veel helder gemaakt en mijn reptiel is gedurende onze gesprekken langzaam veranderd in een paar slangenleren schoenen en het is mijn keuze om ze aan te trekken of in de kast te laten staan. Mijn keuze!

Onze gesprekken hebben mij heel veel rust gegeven, vooral in mijn hoofd. Ik word niet langer gek van mijn eigen gedachten en kan alles veel beter een plek geven.

Yolanda: Ik wist niet goed wat ik wilde. In mijn werk zat ik vast en ik was op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met hulp van Nathalie ben ik gaan kijken wat ik nu echt wilde en daar is mijn passie voor koken uitgekomen. Ik heb gemerkt dat de coaching mij sterker heeft gemaakt.

Ik voel mij zekerder, mijn zelfvertrouwen is meer geworden en ik heb meer energie gekregen. Er is mij een spiegel voorgehouden waar ik stond en waar ik eigenlijk wilde staan. Ik heb nu een doel voor ogen en dat wil ik ook zo houden.

De begeleiding was soms confronterend, maar heeft mij geholpen om te zijn wie ik graag wil zijn en dat voelt erg goed. Ik ga dan ook door op de weg die ik ben ingeslagen.

Mariëlle:  Mijn belangrijkste behoefte bij aanvang van de coaching met Nathalie, was het weer in mijn kracht komen om vandaaruit weer grip te krijgen op mezelf, mijn privé leven en mijn werk. Aan de hand van reële casuïstiek heeft Nathalie me meer inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en denkwijze waardoor ik situaties beter kon verklaren.

Dankzij de sessies met Nathalie heb ik na 3 maanden mijn kracht weer hervonden en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen dan ooit. Vanuit het gevoel van eigenaar van mijn leven ben ik in staat om situaties naar mijn hand te zetten in plaats dat dingen mij overkomen.

De coaching heeft ervoor gezorgd dat het voor mij steeds duidelijker wordt wat ik wil doen, zowel privé als in mijn werk en waar ik echt gelukkig van word. Hier durf ik dan ook met volle overtuiging voor te gaan.

Nathalie is een natuurlijke coach die het vermogen heeft anderen op een aansprekende manier weer in hun kracht te zetten.

Maurice:  Ik beschouw mezelf als zeer rationeel: een ideale voedingsbodem voor het reptielenbrein. Hierdoor ben ik heel lang en heel vaak binnen mijn comfortzone gebleven omdat deze bekend, betrouwbaar en veilig is. Maar ik ervoer de stilstand en geen groei. Ik zag in dat ik de aanwezigheid en functie van het reptielenbrein mag accepteren en respecteren maar ik uiteindelijk continue een keuze heb. Ik kan nu steeds beter een stap terug doen en bepalen wie ik op welk moment moet zijn om mijn doelen te bereiken. Het resultaat is dat ik nu mijn droom heb waargemaakt door een eigen bedrijf te beginnen. Wat een vrijheid! Ik heb ontzettend veel nieuwe mensen leren kennen, kan ontzettend creatief zijn en dicht bij mezelf blijven. De coaching heeft tot een prachtige herontdekking van mezelf geleid.


Ik ben zo krachtig, wat is dat prachtig.

Wij mensen zitten vast in onze overtuiging,
Daarvoor maken wij zelfs een buiging.

Ik kan mijzelf vaak niet vinden, in al ’t gekwetter om mij heen.
Dan zie Ik een doorzetter daar doorheen.
Hoe moedig is deze vrouw,
Ze is deze paradigma’s niet meer zo trouw.

Intuïtief zoekt ze in de natuur,
Ze kijkt en leert, luistert en voelt, puur.

Deze vrouw ziet wie ze echt is.
Ze loopt, creatief ondernemend, over haar pad.
Ze loopt richting balans,
Krachtig op weg door haar systeem, cultuur en natuur.

Zij Glanst.
Hanneke

Vera: In mijn werk was ik helemaal vastgelopen, niet meer voor- of achteruit kunnen en niet meer weten wat ik wil en vooral niet meer weten wat ik kan.
Nathalie, je hebt me geholpen om mezelf weer te zien, en om mezelf ook weer te laten zien aan anderen. Krachtig, geaard, creatief, een doorzetter.
En…. eigenlijk nog veel meer.
Af en toe teruggefloten worden door mijn reptiel hoort erbij maar ik blijf op koers richting mijn uiteindelijke doel, en daar dank ik je voor.