Coaching

Een voornemen om iets te veranderen is makkelijk gemaakt. We zijn allemaal constant bezig met nadenken over wat we kunnen verbeteren in ons leven. Onze persoonlijke ontwikkeling, maar ook onze relaties, loopbaan en gezondheid: dingen die in ons leven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We willen op alle vlakken het beste voor onszelf.

Hoe weet jij wat het beste voor jezelf is?
Vaak houden we ons vooral bezig met onze omgeving, wat anderen van ons denken en daardoor vergeten we naar onszelf te luisteren en laten we ons tegenhouden door angst en twijfels. We willen wel graag veranderen, maar we DURVEN vaak niet.

Hoe kan ik je helpen?
Hoe luister jij naar jezelf? Welke kennis heb je, maar pas je in praktijk niet toe? Wat heb je nodig? Wie wil je zijn? En niet onbelangrijk: welke stappen moet je nemen om die persoon te zijn? Ik help jou door middel van persoonlijke coaching een antwoord op deze vragen te vinden.

Een persoonlijk plan voor iedereen
We gaan aan de slag met de zaken die jou op dit moment tegenhouden dat te bereiken wat jij graag wilt. Wat ik hiervoor nodig heb is jouw commitment. Niets is onmogelijk zolang jij bereid bent de acties te doen die nodig zijn om jouw leven krachtiger en lichter te maken.

Vragen?
Aarzel niet contact met mij op te nemen